De bakfiets van Drankenhandel Winters

Met trots presenteren wij de bakfiets van Drankenhandel Winters Liessel! Een mooie aanwinst voor onze verhuurmaterialen, waarbij u deze leuke bakfiets kunt inzetten voor diverse doeleinden.

Zo zou de bakfiets mooi staan tussen enkele foodtrucks op een festival, kan het dienen als een echte ice-bar op uw verjaardagsfeest in de tuin, u kunt er enkele mooie speciaal bieren of andere producten mee aanprijzen bij de ingang van uw café of u maakt er een rondje mee op uw festivalterrein voor de verkoop van enkele bieren of andere lekkernijen!

Deze geweldige bakfiets is voorzien van een koelbak, waardoor de drank (bij stilstand) gekoeld kan blijven middels een bijgevoegde stroomkabel. Mocht u ermee rond willen fietsen, dan kunt u de koelbak vullen met ijs en op die manier uw klanten voorzien van een lekker koud drankje.

Zoals u ziet mogelijkheden genoeg om deze bakfiets op een leuke manier in te zetten op uw evenement. Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact op met Drankenhandel Winters Liessel en vraag naar de mogelijkheden!