Evenementen ondersteuning

Glaswerk
Speciaal voor evenementen en feesten stellen wij glaswerk beschikbaar in kratten van 30 stuks. Het betreft hier bierglazen (Bavaria stapelglazen en het Bavaria grip glas), wijnglazen (20 cl gilde glas) en frisdrankglazen.

Mocht er op uw evenement geen glaswerk gebruikt mogen worden, dan hebben wij ook plastic bekers voor éénmalig gebruik ons assortiment.

Plastic bekers
Op de meeste evenementen wordt het bier en frisdrank voortaan geschonken in plastic bekers voor éénmalig gebruik. Natuurlijk zijn deze ook bij ons verkrijgbaar. Wij hebben plastic bekers met Bavaria-logo (250cc, 1250 stuks per doos) en blanco bekers zonder logo (250cc, 1000 stuks per doos).

Voor het schenken van wijn hebben wij aparte, plastic glazen. Deze hebben een inhoud van 170cc en zijn verkrijgbaar in dozen van 48 stuks.

Dienbladen en draagkartons
Dienbladen kunnen op een evenement of feest natuurlijk niet ontbreken. Wij kunnen u ondersteunen middels metalen, stevige dienbladen.

Daarnaast hebben wij draagkartons in het assortiment. Dit zijn evenemententrays waar 6 glazen bier in passen, ideaal voor uw evenement of feest.

Verkrijgbaar in een doos van 150 stuks.