Coca-Cola introduceert: FUZE TEA


Op 31 december 2017 is de samenwerking tussen de The Coca-Cola Company en Nestlé geëindigd. Dit betekent dat Coca-Cola European Partners Nederland vanaf 1 januari 2018 niet langer de distributie van de Nestea dranken verzorgt.

Vanaf 1 januari 2018 is de drank Fuze Tea in Nederland geïntroduceerd. Fuze Tea is het grootste internationale ijsthee-merk van The Coca-Cola Company. Fuze Tea heeft een unieke en natuurlijke smaak, is caloriearm en is gemaakt van duurzaam geteelde thee. Fuze Tea heeft naast de bekende ijsthee smaken ook bijzondere smaken zoals Peach Hibiscus en Mango Kamille. Dit maakt Fuze Tea uniek.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over Fuze Tea verwijzen we u naar www.fuzeteaclub.nl. De lancering op 1 januari is ondersteund middels landelijke tv-reclames en advertenties. Het is één van de grootste introducties uit de geschiedenis van Coca-Cola.

Wat betekent dit voor u?
Wij verzoeken u om in 2018 zo snel mogelijk te starten met de verkoop van Fuze Tea. Fuze Tea is vanaf heden bij ons te bestellen en direct leverbaar.

Vanaf 1 januari is Nestea niet meer beschikbaar in het assortiment van Coca-Cola European Partners Nederland en kunnen Nestea producten ook niet meer retour genomen worden. Emballage kunt u uiteraard via de gebruikelijke weg bij ons blijven inleveren.

Ter ondersteuning van deze introductie zijn er diverse promotiematerialen en uiteraard het nieuwe glaswerk beschikbaar. Daarnaast zullen de eerste Fuze Tea kratten voorzien zijn van een inlay met daarop uitleg over de perfect serve van Fuze en een actie voor uw personeel.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Coca-Cola of met Drankenhandel Winters Liessel.