Vanaf april 2018 verkrijgbaar: Ayinger Maibock

Het goudgele Ayinger Maibock bezit een fijn en licht romig schuim. Zware, zoete mout stijgt in de neus. Zeer delicate, lichte geur van peer en appel, gemengd met invloed van een licht kruidige alpenweide geur. Men proeft een zacht sprankelend, moutig alcoholisch aromatisch bier. De body van de Ayinger Maibock is licht en fris en niet zo zoet als de geur zou suggereren. Integendeel, de Ayinger Maibock is ietwat meer kruidiger, met een lichte smaak van peren. Bij de afdronk neemt de hop het volledig over. Het wordt zelfs lichtjes bitter en droog, met een lange alcoholische nagalm. Al met al een zeer prettig bier om in de meimaand van te genieten!

LET OP: enkel verkrijgbaar in 20 liter fusten

Aanvullende gegevens:
• alcoholgehalte 6.9%
• bier van lage gisting
• speciaal gebrouwen, dus OP=OP

Bij aankoop van 2 fusten 20 liter Ayinger Maibock ontvangt u 12 glazen, een medaillon en 2 Maibock posters gratis. Viltjes kunnen normaal besteld worden.

Mocht u de Ayinger Maibock gaan bestellen, dan zorgt Drankenhandel Winters Liessel ervoor dat u de speciale Key-keg koppeling ontvangt. Daarnaast zal er geregeld worden dat er bij u een speciale compensator tapkraan wordt geinstalleerd, zodat u dit mooie voorjaarsbier op de perfecte manier kunt tappen!