Coca-Cola beëindigt samenwerking met Nestea

Op 31 december 2017 eindigt de samenwerking tussen de The Coca-Cola Company en Nestlé. Dit betekent dat Coca-Cola European Partners Nederland per 1 januari 2018 niet langer de distributie van de Nestea dranken zal verzorgen.

Per 1 januari 2018 wordt de drank Fuze Tea in Nederland geïntroduceerd. Fuze Tea is het grootste internationale ijsthee-merk van The Coca-Cola Company. Fuze Tea heeft een unieke en natuurlijke smaak, is caloriearm en is gemaakt van duurzaam geteelde thee. Fuze Tea heeft naast de bekende ijsthee smaken ook bijzondere smaken zoals Peach Hibiscus en Mango Kamille. Dit maakt Fuze Tea uniek.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over Fuze Tea verwijzen we u naar www.fuzeteaclub.nl. De lancering op 1 januari wordt ondersteund middels landelijke tv-reclames en advertenties. Het zal één van de grootste introducties uit de geschiedenis van Coca-Cola gaan worden.

Wat betekent dit voor u?
Wij verzoeken u uw huidige voorraad Nestea op te maken en aan het einde van 2017 tot een minimum te beperken, om in 2018 zo snel mogelijk te starten met de verkoop van Fuze Tea.

Fuze Tea is bij ons te bestellen vanaf week 50 in 2017 en leverbaar vanaf week 1 in 2018. Na 1 januari zal Nestea niet meer beschikbaar zijn in het assortiment van Coca-Cola European Partners Nederland en kunnen Nestea producten ook niet meer retour genomen worden. Emballage kunt u uiteraard via de gebruikelijke weg bij ons blijven inleveren.

Ter ondersteuning van deze introductie zijn er diverse promotiematerialen en uiteraard het nieuwe glaswerk beschikbaar. Daarnaast zullen de eerste Fuze Tea kratten voorzien zijn van een inlay met daarop uitleg over de perfect serve van Fuze en een actie voor uw personeel.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Coca-Cola of met Drankenhandel Winters Liessel.