Drankenhandel Winters Liessel - Thee en koffie

Koffie en thee

Bekijk onze koffie en thee mogelijkheden. Niet in ons assortiment? Wij helpen u graag verder!

Koffie


Drankenhandel Winters Liessel werkt samen met Mocca d'Or als koffieleverancier.

Mocca d'Or ( Website ) of PDF

Drankenhandel Winters Liessel heeft diverse producten voor bij de koffie, zoals opschuim- en koffiemelk en suiker.

Thee


Naast koffie wordt ook het drinken van thee steeds belangrijker in een horeca onderneming. Vroeger was er enkel ´gewone´ thee verkrijgbaar, tegenwoordig zijn er talloze smaken te verkrijgen in diverse verpakkingen. Ook qua theeproducten beschikt Drankenhandel Winters Liessel over een divers assortiment. Iedere producent heeft diverse smaken waaruit de consument kan kiezen. De belangrijkste merken binnen de gelederen van Drankenhandel Winters Liessel zijn Bradley's en Pickwick

Koekjes


Een makkelijke speculaaskoekje voor bij de koffie of een lekkere chocolade versnapering, Drankenhandel Winters Liessel heeft het allemaal. Er zijn qua koekjes diverse variaties mogelijk. Alle koekjes zijn per stuk verpakt in een doos van 120 stuks of een plastic box van 360 stuks. Thema's Naast de reguliere variaties zijn er ook variaties beschikbaar ten tijde van een bepaalde gebeurtenis, zoals Valentijn, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst. In de aanloop van deze festiviteiten zijn er zowel koekjes als chocolaatjes beschikbaar in verschillende boxen.

Monin

Vanaf nu zijn de bekende MONIN siropen ook verkrijgbaar bij Drankenhandel Winters Liessel. Bent u al bekend met MONIN? Ontdek anders eindeloos de mogelijkheden met het grootste merk in premium siropen voor professioneel gebruik. MONIN heeft wereldwijd het grootste assortiment in smaken met meer dan 150 verschillende varianten! Hiertoe behoren de bekende smaken, zoals het klassieke rietsuiker en grenadine, maar ook unieke varianten als falernum en citroengras. MONIN siropen zijn onderscheidend toepasbaar in diverse drank categorieën tot aan gastronomie en patisserie toe. Kernwaardes van het merk MONIN zijn innovatie, diversiteit, informatie en toepasbaar inspireren.