Drankenhandel Winters Liessel - Over ons

Visie & beleid

Als Drankenhandel Winters Liessel leveren we diverse producten en horecabenodigdheden aan horecabedrijven, sportkantines, gemeenschapshuizen en evenementen. Toch zien we ons zelf meer als partner dan als leverancier van onze relaties. We moeten er tenslotte samen voor zorgen dat uw bedrijf, sportvereniging of evenement slaagt en alleen als leverancier optreden schiet in onze ogen hierbij tekort. Service, altijd bereikbaar zijn en de klant voorop stellen zijn voor ons basisprincipes en staan vanzelfsprekend hoog in het vaandel.

Natuurlijk willen wij voor onze relaties ook een betrouwbare partner zijn. In het hele proces vanaf het plaatsen van de order tot de uiteindelijke levering en facturatie moet alles zo goed mogelijk verlopen. Iedere schakel binnen ons bedrijf is dan ook van wezenlijk belang om onze relaties te kunnen ontzorgen. Op die manier kunt u zich focussen op andere aspecten binnen uw bedrijf. Dit geldt ook bij de organisatie van evenementen. Wij kijken graag op voorhand met de organisatie mee over de invulling van de benodigde materialen, het assortiment, de aantallen en actuele trends, ontwikkelingen en aankleding. Vervolgens sluiten wij alles zelf aan, zodat de organisatie volledig ontzorgd wordt. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar, ’s avonds en in het weekend, voor eventuele storingen of extra leveringen gedurende het evenement.

We krijgen wel eens de reactie: ‘We zijn maar een kleine klant’, maar zo zien wij dit zeker niet! Iedereen is bij ons belangrijk en geen nummer, maar een echte relatie. Wij worden gelukkig op iedere locatie waar we mogen leveren en onderdeel mogen zijn van dat horecabedrijf of evenement. Groot of klein is daarbij geen issue; op hoe meer plekken we aanwezig zijn, hoe gelukkiger wij worden!

Tot slot zijn wij, zoals de historie al aangeeft, een echt familiebedrijf. Dat geeft direct een hoge mate van betrokkenheid bij onze relaties, korte lijnen en weinig wisselingen. Dit geldt gelukkig ook voor onze medewerkers. Door deze betrokkenheid kunnen wij u ook voorzien van een hele hoge servicegraad. Met dit hechte team, opgeteld met onze weekenddiensten, staan we graag en altijd voor u klaar!