Nieuws

Bekijk ons nieuws, acties en nieuwe producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefDe nieuwe bavaria 0.0%


Smiley face

2e keer op slot; samen met SFB staan we weer voor u klaar!
Zoals gezegd, we zitten helaas weer op slot. Het is erg om te zeggen, maar we krijgen er allemaal samen een soort ervaring in en we weten ongeveer hoe een algehele sluiting in z’n werk gaat. Als Drankenhandel Winters Liessel willen we u helpen waar dat kan. Mocht u behoefte hebben aan een gesprek, een bezoek of wilt u samen eens sparren over bepaalde ideeën of concepten, dan staan wij voor u klaar en horen wij het natuurlijk graag!

Evenals tijdens de eerste lockdown hebben we in samenwerking met SFB een Q&A opgesteld om u zoveel mogelijk te ondersteunen. Heeft u vragen over het opslaan van uw producten, bestellingen, aangebroken fusten, tankbier of uw technische installatie? De meeste antwoorden zijn hierin terug te vinden. Daarnaast kunnen we u via deze weg melden, dat aangebroken fusten pilsener bij een volgende levering wederom worden omgeruild tegen een nieuw vat bier.

Wij willen u vragen om deze Q&A aandachtig door te nemen. Mocht u desondanks nog een vraag hebben welke niet in deze lijst staat, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder!

Sterkte allemaal en blijf gezond!Q&A

De Cornet Smoked
Een uniek en krachtig blond bier van 8,5% met een subtiele ‘smoked’ smaak. Verrassend zacht dankzij de toevoeging van gerookte eikenhouten snippers tijdens het brouwen.

Brouwmeester Stijn Bundervoet: “Het heeft alles van het krachtige en toch zachte karakter van CORNET maar door de subtiele rokerige toets krijgt de smaak meer diepgang.”
Net zoals bij CORNET streven de brouwers bij het brouwen van CORNET Smoked naar een bier dat mooi gebalanceerd is. Het is fruitig, rijk, rond en verwarmend. De extra ingrediënten in het brouwproces zorgen voor een bijzondere smaakbeleving zonder dat het de vriendelijke zachte afdronk verliest. Het bier is vanaf nú verkrijgbaar als Limited Edition in een 24x33cl krat!

Afscheid Hans Winters!
Aan al het goede komt een eind zeggen ze ooit; dat geldt zeker in dit geval! Na bijna 42 jaar betrokken te zijn geweest bij Drankenhandel Winters Liessel is het voor Hans tijd om van zijn pensioen te gaan genieten en gaat hij ons bedrijf verlaten.

Op vrijdag 25 september zal zijn laatste werkdag plaatsvinden. Voor ons als bedrijf natuurlijk een hele rare gewaarwording na zoveel jaren om afscheid te nemen van Hans. Helaas kunnen wij dit vanwege de coronamaatregelen niet op de juiste manier doen en zullen we het klein moeten houden. Wellicht dat we op een later moment iets extra’s kunnen doen, wanneer de overige leden van de 3e generatie (Piet en Frank) ook van plan zijn om te gaan stoppen.

Deze laatste 2 weken zal Hans wellicht nog langskomen en waar mogelijk afscheid van u nemen. Vanaf 26 september heeft hij voldoende tijd om deze ritjes met zijn geliefde racefiets nog eens dunnetjes over te doen, maar dan in zijn vrije tijd!

Hans, succes met de laatste loodjes en geniet nog even van de laatste weken bij ons bedrijf!Smiley face

-->