Nieuws

Bekijk ons nieuws, acties en nieuwe producten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Actie Fuzetea 2+2 Gratis!


Fuzetea

Fuzetea

Klik hier

Rondje voor jouw zaak


Swinkels komt met ‘Rondje voor jouw zaak’: een online platform waar consumenten een vat bier kunnen winnen voor hun favoriete horecazaak.

De consument koopt tijdens deze actie van Swinkels één van de deelnemende bieren in de supermarkt of horeca. Hij scant het bier met zijn mobiele telefoon, selecteert zijn favoriete horecazaak en ziet direct of hij een vat wint voor deze zaak. Swinkels zorgt er vervolgens voor, dat de zaak kosteloos het vat bier ontvangt om vers te tappen zodra deze weer open mag. De actie loopt tot eind oktober, zodat ook sportkantines kunnen meedoen aan de actie zodra deze weer opengaan.

In totaal worden er tenminste 600 vaten weggegeven. Romke Swinkels, directeur Nederland bij de bierbrouwer: ‘We zijn blij dat vanaf 1 juni de horeca weer gedeeltelijk open kan, maar tegelijkertijd beseffen we dat veel horecazaken het moeilijk hebben door de maatregelen.

Als leverancier doen we wat we kunnen op het financiële vlak om de horeca te ondersteunen, en daarnaast zijn we ook aan de slag gegaan met een platform waarop consumenten hun favoriete restaurant of kroeg kunnen helpen. Met ’Rondje voor jouw zaak’ snijdt het mes aan twee kanten: de consument kan genieten van een bier naar keuze en maakt ondertussen kans om zijn favoriete zaak een vat cadeau te doen.’ In eerste instantie zetten we met deze actie groot in op ons Bavaria-merk in de supermarkt, maar ook Swinckels’, Cornet, Palm, Rodenbach FruitAge, Weihenstephaner en Brewdog doen mee aan de actie. Zodra horeca weer opengaat, kun je ook daar je bier scannen.’Klik hier ( Deze website werkt alleen op mobiele telefoons )

Snelle introductie Swinckels 0,0%Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels 0.0% Superior. Het bier gaat naar de horeca, de alcohol naar de zorg.

Swinkels Family Brewers komt met een nieuw alcoholvrij bier en brengt dit exclusief naar de horeca. Swinckels Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De brouwer voegt hiermee nog een alcoholvrij bier toe aan haar uitgebreide aanbod aan alcoholarme en alcoholvrije bieren. Naast de alcohol die werd teruggehaald uit de horeca, werd ook de alcohol uit het superior pilsener gedistilleerd en verwerkt tot handalcohol. Dit werd gedoneerd aan zorginstellingen met een tekort aan desinfectiemiddel. De familiebrouwer hielp zo al ruim 1.200 verschillende instellingen.


Innovatief en oplossingsgericht

Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers: "Juist in tijden van crisis is het belangrijk om innovatief en oplossingsgericht te zijn. De introductie van Swinckels 0.0% is hier een sprekend voorbeeld van. Dat we met een alcoholvrije variant van Swinckels wilden komen stond al vast, maar we hebben hier nu vaart achter gezet. Hiermee willen we onze horecarelaties iets vernieuwends bieden. Het past bovendien binnen onze circulaire ambities, waarmee we ernaar streven om restproducten hoogwaardig te hergebruiken. Nu in de vorm van handalcohol. Het maakt me trots dat we dit bier, dat we in 2007 als eerbetoon aan de zesde generatie introduceerden, nu voor zo'n goed doel kunnen inzetten."


Swinckels 0.0% tijdelijk beschikbaar

Swinckels Superior 0.0% Beer is vanaf 1 juni beschikbaar in horeca die vanaf dan haar deuren weer (gedeeltelijk) mag openen. Het alcoholvrije bier is in een beperkte hoeveelheid gebrouwen en zal dus tijdelijk beschikbaar zijn. Swinckels 0.0% heeft, net als de alcoholhoudende variant, een uitgesproken smaak en wordt gekenmerkt door het gebruik van aromatische hopsoorten. Het bier werd in 2007 geintroduceerd als eerbetoon van de zevende aan de zesde generatie Swinkels. Het werd destijds ook in eerste instantie alleen in de horeca geschonken, maar vond tien jaar later de weg naar de supermarkt.

SFB ondersteunt heropening horeca

Natuurlijk zit SFB niet stil en willen ze horeca ondernemers graag helpen met de opstart vanaf 1 juni! Profiteer nu van maar liefst 20% korting op diverse artikelen om jouw zaak en terras helemaal CORONA-PROOF te maken!! Benieuwd wat er voor jou te krijgen is? Klik snel op de knop en kijk naar de mogelijkheden!

Klik hier

Coca-Cola - Voor iedere ingeleverde tray krijg je een tray terug

Samen met Coca-Cola European Partners doneren we hun dranken op plekken waar ze nu het hardst nodig zijn zoals onder zorgpersoneel en kwetsbare groepen in de samenleving. Wij geven de drankjes door en voorkomen daarmee ook verspilling. Verzamel al jouw in Nederland geproduceerde CCEP PET-flesjes & blikverpakkingen (over horecafles en postmix zullen jullie later geinformeerd worden) houdbaar tot 31 mei en/of 30 juni, kom naar een van de vele inzamelpunten op 11 & 12 mei en maak gebruik van deze eenmalige kans om jouw producten vergoed te krijgen.
Voor iedere ingeleverde tray, krijg je een tray terug!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief

Update Coronavirus


Beste horecarelatie,

Het blijven vreemde tijden, maar er komt een klein beetje licht aan het einde van de tunnel. Zoals bekend heeft afgelopen woensdag de overheid gecommuniceerd dat de horeca (waarschijnlijk gedeeltelijk) weer open mag. We hebben natuurlijk nog een lange weg te gaan, maar hopelijk is dit de eerste stap naar het herstel van onze markt.

Samen moeten we daar op voorbereid zijn en dat is de reden voor deze update.
Graag verwijzen wij jullie naar de links met daarin de volgende documenten:

Een informatiebrief vanuit Winters Liessel en SFB

Een protocol voor het opstarten van de installaties

Een overzicht van veel voorkomende storingen die je wellicht zelf kunt oplossen


Voor veel mensen is het natuurlijk nog zoeken hoe een en ander in zijn werk zal gaan, dat geldt ook voor ons. Toch zijn we van mening dat we daar samen zeker uit gaan komen en dat we elkaar daarin weten te vinden. Mochten jullie hierover vragen hebben, dan is dat natuurlijk geen probleem en staan wij voor jullie klaar.
Via deze weg wensen wij iedereen nogmaals heel veel sterkte en kracht toe en hopelijk tot snel!