Zoetwaren

Naast een breed scala aan dranken bevinden zich binnen het assortiment van Drankenhandel Winters Liessel ook diverse zoetwaren. Hiermee kunnen wij voor u optreden als totaalleverancier van uw horeca onderneming.

Koekjes en suiker
Een makkelijke speculaaskoekje voor bij de koffie of een lekkere chocolade versnapering, Drankenhandel Winters Liessel heeft het allemaal. Er zijn qua koekjes diverse variaties mogelijk. Alle koekjes zijn per stuk verpakt in een doos van 120 stuks of een plastic box van 360 stuks.

Thema's
Naast de reguliere variaties zijn er ook variaties beschikbaar ten tijde van een bepaalde gebeurtenis, zoals Valentijn, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst. In de aanloop van deze festiviteiten zijn er zowel koekjes als chocolaatjes beschikbaar in verschillende boxen.

Suiker voor bij de koffie is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo hebben wij suikersticks, suikerklontjes en suikerzakjes in de vorm van een piramide in het assortiment.

Hartige producten
Hartige producten, zoals chips en nootjes, kunnen natuurlijk niet ontbreken. Binnen Drankenhandel Winters Liessel zijn er diverse soorten kleinverpakking chips aanwezig welke u hierin kunnen voorzien. Daarnaast hebben wij emmers van 5 kg met nootjes in het assortiment.

Chocolade en overige zoetwaren
Snoep en chocolade is er in diverse soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er de welbekende candybars, zoals een Mars, Snickers en Twix. Maar ook de zoetere kant is vertegenwoordigd in ons assortiment. Zo kunt u denken aan kleine zakjes snoep van Haribo, kant en klare snoepzakken en zakjes snoep van RedBand en Venco.